“WORLD SCHOLARS CUP” MARMARA BÖLGESİ TEMSİLCİLİĞİ VE EV SAHİPLİĞİ İÇİN ANLAŞMA İMZALANDI.

Çanakkale Koleji Anadolu Lisesi bir başarıya daha imza attı.
Dünyanın en prestijli liseler arası münazara ve bilgi yarışması olup merkezi ABD’de olan; “World Scholars Cup” ( Dünya Bilginler Yarışması) Marmara Bölgesi temsilciliği ve ev sahipliği için anlaşma, okul müdürü Aynur İMRE başkanlığında  Anadolu Lisesi Yabanci Diller Bölümü eşliğinde imzalandı. Amerika Birleşik Devletleri’nden gelen World Scholars Cup kurucusu – Alphachainchef- Daniel BERDICHEVSKY ve Olivia WATSON’un katıldığı toplantıda, misafirlerimiz okulumuzu gezerek fiziksel koşulları değerlendirdi.
Tarihi alan gezimizin ardından, yapılan etkinlik takvimine göre yakın zamanda çalışmalara başlanması ve pandemiden sonra okulumuzda çok uluslu bir turnuva yapılması planlanarak BERDICHEVSKY ve WATSON Amerika’ya uğurlandı.