PROF. DR. BÜLENT GÜNDÜZ’DEN ”PROJE NEDİR? NASIL YÜRÜTÜLÜR?” SÖYLEŞİSİ

Çanakkale Özel Anadolu Lisesi öğrencilerinin öğrenmelerini farklı kaynaklarla desteklemeyi ilke edinmiş bir kurumdur. Bu amaçla çıktığımız yolda proje temelli öğrenmeyi hedef alarak 9. ve 10. sınıflarımız ile yürüteceğimiz projelerimizde en iyi sonucu almak için; Çomü Fen Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Prof. Dr Bülent Gündüz ile bir söyleşi gerçekleştirdik. Bülent Gündüz öğrencilerimize proje nedir, nasıl yürütülür, bizler proje temelli öğrenme ile neleri kazanabiliriz gibi konularda bilgi verdi. Öğrencilerimizin sorduğu sorularla gelişerek ilerleyen söyleşide bilimsel proje ve bunu yürütme ile ilgili öğrencilerimizin kafalarındaki tüm sorular cevaplanmış oldu. Öğrencilerimizin yürüttüğü YRE gibi projelerde birlikte çalıştığımız Prof. Dr. Bülent Gündüz’e katkıları ve desteklerinden dolayı teşekkür ederiz.