OKULA KAVUŞMA SEVİNCİ

12 Ekim 2020 Pazartesi günü öğrencilerimiz için çok anlamlıydı.
1.sınıflarımız haftada iki gün yüz yüze eğitime devam ederken, aramıza yeni katılan 2.3.4. sınıflar; okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sabah, Bayrak törenimizin ardından Andımız, tüm öğrencilerimizin katılımı ile coşkulu şekilde okundu.

Bakanlık açıklamaları doğrultusunda tüm hijyen tedbirlerinin alındığı Çanakkale Koleji’nde her sınıfa ayrı bir oyun alanı tahsis edildi. Okul bahçemizde özelliklerine göre, Gül bahçe, Söğütlü bahçe, Nar bahçe, Selvi bahçe, Oyun bahçe, Orman bahçe ve Tören bahçe isimlerinde alanlar belirlendi.

Öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde temassız oyunlar oynayarak eğlenceli ve mutlu zaman geçirdiler. Okulumuzda yüz yüze ve online eğitim, kesintisiz olarak devam etmektedir.

Okula, arkadaşlara ve öğretmenlere kavuşmak çok güzel.