Koruyucu Aile

4.Sınıf Toplum Hizmeti kulübü olarak Çanakkale Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünün yürüttüğü “ Hayallerini Gerçekleştirmek Elimizde-Her Çocuğun Bir Ailesi Olmalı” projesine destek olmaya karar verdik.

Bu  amaçla, sınıf öğretmenlerimiz ve rehber öğretmenimizle birlikte Çanakkale Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkilileri Aslı DORUKLU ve Ceren BAYDEMİR’i okulumuza davet ederek “ Hayallerini Gerçekleştirmek Elimizde-Her Çocuğun Bir Ailesi Olmalı” projesi konusunda bir toplantı yaptık.

Ülkemizde ve ilimizde çeşitli nedenlerle aile ortamından ayrı kalmış kardeşlerimizin durumu hakkında bilgi alıp, bu duruma nasıl olumlu katkıda bulanabileceğimizi düşündük. Toplantı sonucunda tüm okul velilerimizi konu hakkında bilgilendirme görevi üstlendik.

Siz velilerimize  gönderdiğimiz  bilgi yazısı, afiş ve el ilanları ile farkındalık çalışması yapmak istiyoruz. Sizin de çevrenizi bu konuda bilgilendirmesini bekliyoruz. Bir kardeşimizi bile sıcak aile ortamına kavuşturmada payımız olursa amacımıza ulaşmış olacağız.

Sizlere, göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı şimdiden teşekkür ediyoruz.