Hentbolda Şampiyon Çanakkale Koleji

Okul Sporları Hentbol Yıldız Kızlar müsabakalarını 3. kez namağlup tamamlayan Çanakkale Koleji Kız Hentbol Takımı, 14-17 Mart tarihleri arasında yapılacak grup müsabakalarında Çanakkale’yi temsil edecek.

2018-2019 eğitim öğretim yılı Okul Sporları Hentbol Yıldız Kızlar maçları Anafartalar Spor Salonu’nda yapıldı. Bu yıl gerçekleşen müsabakalara Biga Balıklıçeşme Ortaokulu, Gelibolu 100.Yıl Barış Ortaokulu ve Çanakkale Özel Ortaokulu kız hentbol takımları katıldı.

Çanakkale Özel Ortaokulu tüm takımları yenerek 3. kez namağlup şampiyon oldu. Çanakkale Koleji Kız Hentbol takımı 14-17 Mart tarihlerinde yapılacak olan grup müsabakalarında Çanakkale’yi temsil edecek.

Çanakkale Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Nejat Sevim “Çanakkale Koleji olarak öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra spor faaliyetlerine katılımını da destekliyoruz. Öğrencilerimiz müsabakalara çok emek vererek hazırlandılar ve bu çalışmalarının karşılığını şampiyon olarak aldılar. Bu büyük başarılarından dolayı sporcu öğrencilerimizi tebrik ediyor, takımımıza desteğini esirgemeyen okul müdürümüz Davut Yılmaz’a teşekkür ediyoruz.” dedi.

Kaynak: https://canakkalegundem.net/2019/02/18/hentbolda-sampiyon-canakkale-koleji/