HAYVAN HAKLARI ÇALIŞMAMIZ

PYP “Gezegeni Paylaşmak” teması kapsamında 3. sınıf öğrencilerimizle “Hayvan Hakları” konusunda çalışmalar yaptık. “Çevrendeki hayvanlar için bir iyilik yap!” diyerek yaptığımız çalışmalarımızı sonuçlandırdık. Öğrencilerimiz bu kapsamda yaşadıkları alanlar için afişler tasarlayarak paylaştılar. Çevrelerinde yaşayan hayvanlar için su, yemek kabı ve yuvalar yaparak hayvanların beslenme ve barınma ihtiyaçlarını karşıladılar. Biz 3. sınıf öğrencileri olarak “Çevrendeki hayvanlar için bir iyilik yap!” diyerek sizlerin de yaz aylarında su bulmakta zorlanan hayvanlar için bize katılmanızı bekliyoruz.

As part of the PYP “Sharing the Planet” theme, we worked on “Animal Rights” with our 3rd grade students. We concluded our work by saying “Do the animals around you a favor!”. In this context, our students designed and shared posters for the areas they live in. They met their nutritional and shelter needs by building water, food bowls and nests for the animals living around them. As 3rd graders, We expect you to join us for the animals that have difficulty in finding water during the summer months by saying “Do a favor for the animals around you!”. #ibpyp

SON PROVA LGS SINAVI

Sınav Başvuru Koşulları ve Genel Açıklamalar için tıklayınız