”FARKLILIKLARA SAYGI” KONUSUNDA POSTERLER HAZIRLADIK

Bu hafta çevrimiçi konuşma derslerimizde 3. sınıflar olarak farklılıklara saygı duymanın önemli olduğu üzerine konuştuk. PYP “Kim Olduğumuz” teması “Farklılıklara Saygı”sorgulama hattı ışığında #farklılıklarasaygı etiketiyle farkındalık uyandırmak için posterler hazırladık. Yaratıcılığınıza göz atın ve farklılıklara saygı duymayı ve kibar olmayı unutmayın!

This week in online English SPEAKING lesson, 3rd grade students talked about things that are the SAME and DIFFERENT  and that it is important to respect differences. Under the PYP theme of ‘WHO WE ARE’ and the ‘respect differences’ line of inquiry, student designed posters to raise awareness using #respectdifferencesbekind hashtag. Take a look at their creativity and remember to respect differences and be kind!