Cumhuriyet Coşkusu

Mustafa Kemal ATATÜRK’ÜN, Türk Ulusuna bıraktığı en değerli eseri CUMHURİYET yönetiminin 96.yıldönümü coşku ile kutlandı. Ana okul,  İlk, orta, Anadolu lise ve Fen Lisemizde şiir, kompozisyon yazım çalışmaları, pano hazırlamaları öğrenci ve öğretmenlerimizin özenli çalışmalarıyla tamamlandı.

Çanakkale Koleji eğitim kampüsünde bayram kutlamaları, İlkokul öğrencilerinin tamamının katıldığı Türk Bayrağı etkinliği ile başladı. Etkinliğe lise öğrencilerimizin kule yapım performansları katkı verdi.

Tüm birimlerin ortak hazırladığı Cumhuriyet Bayramı kutlama programı, 28 Ekim pazartesi günü ilk ve ortaokul öğrencilerimize, 29 Ekim Salı günü tüm velilerimize, 30 Ekim Çarşamba günü de lise öğrencilerimize konferans salonumuzda sunuldu.

29 Ekim 2019 Salı günü, il kutlamalarına katılan öğrencilerimiz görevlerini en iyi şekilde yaptılar. Tüm kampüs öğrenci, öğretmen ve velilerimizle şehir merkezinde yapılan fener alayına katılım sağlandı.

Cumhuriyetimizin yılmaz bekçileri olduğumuzu ve Atatürkçü gençler olduğumuzu marşlar eşliğinde coşku ile söyledik.

Yaşasın Cumhuriyet.