Anadolu ve Fen Lisesi Öğrencileri İLKLERE İMZA ATIYOR!

Çanakkale Koleji Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri ilklere imza atmaya devam ediyor. TUBİTAK Liseler Arası Elektrikli Araba Yarışması’na katılan ve TEKNOFEST’te yarışan Azim Takımı, danışman öğretmenleri YAHYA DOĞAN önderliğinde Türkiye 7.si oldu. Öğrencilerimiz Güneş ÖZCAN, Aslımay Nil ÖZTÜRK, Sıla MANDACI, Şan Atacan ÖZSAYIN, Eren ÖZYURTSEL, Efe Mustafa ŞENGÖNÜL; okul Müdürü Aynur İMRE DEMİRCAN’dan belgelerini alırken büyük alkış topladılar. Çanakkale Özel Fen Lisesi 10-D sınıfı öğrencisi Dilek TÜRÜNZ Türkiye Satranç Federasyonu’nun düzenlediği milli takım seçmelerinde 15 yaş kızlar kategorisinde türkiye 6.sı olarak milli takıma seçilmiştir Bu başarısından dolayı öğrencimize Okul Müdürü Aynur İMRE DEMİRCAN tarafından plaket verilmiştir. Öğrencilerimizi bizlere yaşattıkları gurur için yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.