ANADOLU LİSESİ YABANCI DİL EĞİTİMİ

• İngilizce Drama
  • Sosyal Etkinlikler
  • Ulusal ve uluslararası projeler

9. sınıfta bulunan öğrencilerimiz dönem başında uygulanan seviye testi ile seviye gruplarına ayırılırlar. Merdiven sistemini esas alarak her seviye için ders yoğunluklarını belirlenir. Hedefimiz öğrencilerimizin 9. sınıfı B1 seviyesinde bitirmeleridir.

10. sınıfta bulunan öğrencilerimiz dönem başına yapılan giriş testine göre seviye gruplarına ayrılırlar. 9. Sınıfta olduğu gibi 10. sınıfta da merdiven sistemini temel alarak yaptığımız programla öğrencilerimizin B2 seviyesinde mezun olmasını hedefliyoruz.

11. sınıf İngilizce Eğitimi

• B2/C1 seviyeleri
  • IELTS ve TOEFL
  • Akademik çalışmalar

11. sınıfta bulunan öğrencilerimizin B2 ya da C1 seviyelerine ulaşmalarını hedeflemekteyiz. Yurt dışı eğitime bir adım daha yakın olmaları için öğrencilerimizi IELTS ve TOEFL sınavları için hazırlıyoruz. Bunun yanında, uluslararası projelerde akademik çalışmalar yürüten öğrencilerimizin çalışmalarını destekliyoruz.

Almanca Öğretimi ve Eğitimi

• A2/B1 seviyeleri
  • Fit in Deutsch sınavı

9. sınıfta Başlangıç seviyesinden başlayan öğrencilerimizin 11. sınıf sonunda A2 seviyesine gelmelerini hedeflemekteyiz. Öğrencilerimiz 11. sınıfta Goethe Institut tarafından düzenlenen uluslararası geçerliliğe sahip Fit in Deutsch sınavına girerek A2/B1 düzeyinde Almanca dil becerilerini belgeliyorlar.