6 YAŞ GRUBUMUZLA DOĞA YÜRÜYÜŞÜMÜZDEN MATERYALLERLE MASALIMIZI OLUŞTURDUK

ANAOKULU 6 YAŞ- PYP- KENDİMİZİ İFADE ETME YOLLARIMIZ 6 yaş grubu Ekoloji dersinde, “Kendimizi İfade Etme Yollarımız” PYP teması “Hikâyeler ve masallar kendimizi ifade etmemize yardımcı olur.” ana fikrinden yola çıkarak doğa yürüyüşüne çıkıp doğadan materyaller topladık. Topladığımız bu materyalleri kullanarak sınıf masalımızı oluşturduk. Masalımızın resimlerin çizerek kitapçık haline getirdik ve sınıfımızın kitaplığına hediye ettik. Evlerimizde de çok sevdiğimiz bu masalları okuyabilmemiz için dijital kitap formatını oluşturduk.

KINDERGARTEN AGE 6 – PYP – HOW WE EXPRESS OURSELVES Based on the main idea “Stories and tales help us express ourselves.” of “How We express Ourselves” PYP theme, 6 year olds in Ecology class went on a nature walk and collected materials from nature. Using these materials we collected, we created our classroom tale. We drew the pictures of our tale into a booklet and gave it to the library of our class. We created a digital book format so that we can read these tales that we love at home.