4. SINIF ONLINE SPOR BLOGU

4. SINIF ONLINE SPOR BLOGU Bu hafta online İngilizce konuşma derslerinde 4. sınıf öğrencileri farklı sporlardan bahsetti. Spor sözcük dağarcığı bilgilerini kullanarak farklı sözcük bulutları tasarladılar. Daha sonra hangisinde iyi veya kötü olduklarını ve hangi sporları izlemekten keyif aldıklarını tartışmak için farklı web 2.0 araçlarını kullandılar. Sonunda, bahsettikleri her şeyi çevrimiçi bir blogda belgelediler. Öğrencilerimizin çalışmalarını ve çabalarını tebrik ediyoruz.

——

4TH GRADE ONLINE SPORTS BLOG This week in online English speaking lessons, 4th grade students talked about different sports. They designed different word clouds using their knowledge of sports vocabulary. Then they used different web 2.0 tools to discuss which ones they are good at or bad at and also which sports they enjoy watching. Finally, they documented everything they had talked about on an online blog. We congratulate their efforts.